И тази година любителите на спортната фотография ще могат да се изявят в двата дни на „Писта Бургас 2018“. Във фотоконкурса ще могат да участват както любители, така и професионалисти. Всеки който иска да участва може да изпрати до 3 снимки, на стената във Facebook страницата ни с хаштаг #pistaburgas2018, на лично съобщение пак там или на имейл info@pistaburgas.com най-късно до 23:59 на 20 Май 2018 (1 седмица след състезанието).

Миналата година в конкурса участваха над 70 снимки, като сред първенците имаше дори фотографии направени с мобилен телефон! Журито в конкурса ще бъде от членове на Photo Monkeys, които са един от най-добрите автомобилни фотографи в страната. За 10-те най-добри „уловени момента“ и тази година сме предвидили предметни награди.

 

Правила на конкурса:

  • До 3 изпратени снимки! В случаи че повече от една ваша фотография се класира за награждаване, то ще се зачита само най-високо оценената.
    Пример: Изпращате 3 снимки: една от тях се класира на трето място, другата на девето – в конкурса ще бъдете класирани само с третото си място.
  • Допускат се любители и професионални фотографи.
  • Краен срок за изпращане на снимки 23:59 на 20 Май 2018

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.