Божидар Георгиев Спасов е на 11 години и страда от церебрална парализа-квадрипареза, епилепсия и много рядкото заболяване – полимикрогирия. Съвкупността от тези болести прави живота на детето адски болезнен и мъчителен още от най-ранната му възраст. Неговата майка – Полина Божилова е един изключителен родител, който при всичките тези диагнози и състояние на детето не се предава и не пада духом, а напротив тя е изключително борбена и мотивирана жена, която дава дори и невъзможното, с надежда да направи живота на своето детенце малко по-лек и без болка!

В болница ,,Лив Хоспитал“ в Турция дават надежда, че с лечение чрез вливане на стволови клетки, състоянието на Божидар значително ще се подобри. За четири вливания и физиотерапия в болницата са необходими 36 000 долара. Сумата е голяма и без помощта на Вас, всички хора с добри сърца е непосилно да бъде събрана.

Официален посланик на кампанията ще бъде двукратния национален шампион в серия ,,Туринг“ – Иван Влъчков, също и отборът на АСК ,,Вромос“ с посланник на кампанията Яни Димов, които ще стартират благородната кауза на ЗМ ,,Бургас“-2018, този уикенд. Кауза която ще продължи през целият им състезателен сезон.

Подробности за кампанията и състоянието на детето можете да получите лично от Коко Йосифов в сервизният парк на състезанието- бокса на Иван Влъчков (АСК Дамасцена Алба) и бокса на Яни Димов (АСК Вромос). Там ще бъдат на разположение кутии за дарения и флаери с информация за Бобчо!

Приемам с голяма благодарност, идеи на всички съпричастни състезатели и почитатели на автомобилният спорт, които имат желание да популяризират кампанията през сезон 2018. Поднасям огромната си благодарност към г-н Радко Петров и всички хора свързани с организацията на ЗМ,,Бургас“ 2018!


1. ДАРИТЕЛСКА БАНКОВА СМЕТКА

IBAN: BG81 UNCR 7000 1521 3734 81
Титуляр: Божидар Георгиев Спасов

2. Чрез изпращане на SMS на номер 17 777 с текст DMS BOJIDAR
(1.20 лв. с ДДС)

3. Дарения чрез PayPal с е-mail: polybojilova@yahoo.com

4. Дарения чрeз ePay, която е polybojilova и КИН: 2698672797

С Благодарност и Уважение към Вас хора с добри сърца!
Коко Йосифов

Подобни публикации

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.